×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Геннадій Зубко пробіг марафон до Дня Житомира

  Житомир має тренд спортивного міста. Це одна із стратегій, яка рухає сьогодні  Житомир і рухає громаду. Другий космічний напівмарафон, що проводиться до Дня міста і вже став традицією – унікальний формат, що вирізняє Житомир. Про це наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко перед початком Космічного напівмарафону у Житомирі.

  «Бігти – це рух, це потрібно, щоб змінювати себе. Сьогодні люди вийшли на вулицю, спілкуються, відчувають жагу до перемоги. Саме таким об’єднанням вони змінюють і Житомир, і Україну, яка стає унікальною серед європейських країн», - зазначив Геннадій Зубко.

  Віце-прем’єр наголосив, що сьогоднішнє свято – це перший крок бути єдиними у своєму баченні розвитку громади і країни вцілому. Ми пропонуємо Україні – спортивний, активний і здоровий спосіб життя.

  Цього року на космічний напівмарафон зареєструвалося понад 300 учасників, що вдвічі більше, ніж минулого. «Усі, хто вийшли сьогодні на старт, вже стали переможцями. Хочу побажати бути об’єднаними в незалежній українській родині всім громадам, які сьогодні святкують День міста. Зі Святом спорту! Успіхів і перемоги!», - зазначив Геннадій Зубко.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework