Прокуратура оскаржуватиме обрання запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту посадовцю, затриманому із хабарем

  Прокуратура Житомирської області забезпечує процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди головою сільської ради, що в Малинському районі.

  За клопотанням, погодженим із процесуальним керівником прокуратури області, у п’ятницю, 8 вересня 2017 року, ухвалою Корольовського районного  суду м. Житомира посадовцю обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту тривалістю 60 діб.

  Органи досудового розслідування не погоджуються із ухвалою суду першої інстанції, вирішується питання про її оскарження в апеляційному порядку та щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

  Також, ухвалою суду голову сільської ради відсторонено від посади.

  Як повідомлялося раніше, посадовця затримано під час одержання  неправомірної вигоди в розмірі 500 доларів США, за які він пообіцяв  посприяти у видачі рішення про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо виділення у приватну власність 0,25 га землі.

  Наразі у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області. 

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework