У Коростені п’яний молодик обікрав автівки, а потім спалив їх. ФОТО

  9 вересня у м. Коростені поліцейські затримали нетверезогочоловіка, який підпалив автомобілі, щоб знищити сліди вчиненогоним попереднього злочину – крадіжок із салонів цих машин. Розпочато кримінальне провадження.

  Близько 15 години до Коростенського відділу поліції надійшло повідомленняпро те, що на одній з вулиць райцентру сталося загоряння трьох автомобілів.

  На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що вогнем пошкоджено салони автівок «Skoda Octavia», «Audi Q7» та «КіaCerato», які власники залишили неподалік залізничної колії. Також під час огляду виявили, що у всіх трьох машинах розбите віконне скло однієї здверцят. За висновком фахівців, можливою причиною пожежі міг бути підпал.

  Під час перевірки цих відомостей поліцейським допомогли місцеві жителі, якібачили невідомого молодика, що крутився біля автівок. А окремі з людей навіть сфотографували його.

  Уже за чверть години правоохоронці розшукали підозрілого чоловіка. Ним виявився 19-річний раніше судимий житель райцентру, який перебував у нетверезому стані. Як з’ясувалося, молодик відпочивав разом з компанієютоваришів. Чому і як опинився біля чужих автівок, чітко пояснити він не зміг. Однак зізнався, що причетний до пожежі. Таким чином він вирішивприховати сліди іншого злочину. Як виявилося, порозбивавши вікна умашинах він викрав звідти належні власникам речі.

  Як повідомив начальник Коростенського відділу поліції Олександр Гайовий, за вказаними фактами розпочато кримінальне провадження одразу за двомастаттями Кримінального кодексу України – ч.1 ст.185 (Крадіжка) та ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна). Досудове розслідування триває.

om 13091703 2

om 13091703 2 om 13091703 2

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 13/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework