«Ревізор» у Новограді: кому дісталося на «горіхи»?

  Знімальна група телепрограми «Ревізор: магазини» відвідала Новоград-Волинський. У провінційному містечку візити столичних телевізійників на одних наводять жах — йдеться про тих, кого перевіряють і кому є чого боятися, іншим — дарують яскраві емоції.

   Новоградські підприємці, яким «Ревізор» підготував сюрприз, приїхавши «в гості» у професійне свято, не змогли відсвяткувати спокійно — декому довелося понервувати.

 До виходу програми в ефір, інформації про зйомки не дуже багато. Звісно, у мережі одразу з’явилися фотографії та відео з телефонів, відзняте спритниками під час ревізії на чолі з ведучою Наталією Кудряшовою. Відео з ринку «Урожай» зібрало в Інтернеті багато зацікавлених переглядів. Судячи з відгуків працівників ринку і очікувань покупців (чого варті на ринку одні лише слизькі пеньки, на яких обвалюють м’ясні туші), тут було чим «вразити» гостей.

  Знімальна група ревізорів також побувала у декількох відомих магазинах міста. У переліку, за неофіційною інформацією, — «Добриня», «Вілма», «Кооператор». Когось оцінили з кращого боку, інших — з гіршого, з огляду на результати роботи, чистоту, відповідальність керівництва і колективів. Декому «Ревізор» наполегливо порадив усунути недоліки і пообіцяв приїхати на перевірку. Були й такі, кому дісталося прикре: «Ревізор не рекомендує».

  Ведуча Наталя Кудряшова на сторінці у Фейсбуці поділилася світлинами з робочої поїздки до міста, зазначивши: «Це був Новоград-Волинський! Торгові родзинки мене тут вразили...» і повідомила, що чекати виходу програми в ефір на «Новому каналі» слід навесні 2018-го року.

Ревізор

Юлія Климчук, zvyagel.com.ua

Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 14/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework