Голова обласної ради привітав рятівників з професійним святом

  Голова обласної ради Володимир Ширма  14 вересня привітав працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій області з професійним святом – Днем рятівника.

    У вітальному слові очільник депутатського корпусу відзначив важливу роль і високу місію, яку виконують працівники державної служби з надзвичайних ситуацій у суспільстві.

  «Ваша робота вимагає мужності, високих професійних навиків, сміливості, співчуття до людей, які потрапили у надзвичайні ситуації, і любов до своєї справи. Адже рятувати людину, дарувати їй нове дихання, нове життя – це найсвятіша і найблагородніша справа. Я впевнений, що житомирські рятівники з гідністю відповідають на всі виклики і виходять із найскладніших ситуацій.  Водночас, на щастя, цього року жоден рятувальник не загинув під час виконання службових обов’язків, і всі повернулися до своїх родин живими і здоровими», - звернувся до рятувальників Володимир Ширма і побажав усім прихильності долі та Божого благословення.

  З нагоди свята найкращі рятівники Житомирщини отримали Грамоти обласної ради та грошові премії.

  Зокрема, за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня рятівника нагороджено:

  -  Ірину Вознюк, майора служби цивільного захисту, старшого інженера дослідно-випробувальної лабораторії аварійно-рятувального загону спеціального призначення управління ДСНС України у Житомирській області;

  -  Володимира Левченка, працівника служби цивільного захисту, водія автотранспортних засобів 31 професійного пожежного поста (смт Бучмани);

  -  Віктора Макарчука, працівника служби цивільного захисту, командира відділення 40 професійного пожежного поста (смт Новоозерянка);

  -  Руслана Науменка, працівника служби цивільного захисту,  водія автотранспортних засобів 40 професійного пожежного поста (смт Новоозерняка).

  Додатково. Впродовж поточного року оперативно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України в області 2778 разів залучались для реагування на надзвичайні події та ліквідацію їхніх наслідків. Зокрема, ліквідовано 1776 пожеж, здійснено 77 виїздів на ДТП та 416 виїздів для надання допомоги населенню у ліквідації надзвичайних подій та ситуацій, знищено 1230 вибухонебезпечних предметів. Під час зазначених заходів врятовано життя 137 жителів області.

 Прес-служба обласної ради

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework