Звільнений з посади директора бронетанкового заводу за розкрадання майна МОУ Сергій Бутенко опинився в складі колегії обласної адміністрації

  Одіозний екс-регіоналівець, який мав би сидіти в тюрмі за розтрату державного майна, у розмірі 18 млн. грн. Сергій Бутенко потрапив до списку колегії Житомирської обласної адміністрації.

  Цю інформацію опублікувала активісти Руху Автомайдан Житомир.

«Знайомтеся хто не знає. Сергій Бутенко, якого звільнили з посади директора Житомирського бронетанкового заводу за розкрадання майна міністерства оборони України, а саме 78 БМП, яки на початок війни були розукомплектовані та розкраданні. Гучна була справа. Військовій прокуратурі не до цього, вона зайнята дрібними хабарниками. Бутенко мав би сидіти в тюрмі з конфіскацією. Сьогодні цей "голова правління об'єднання організацій роботодавців в Житомирської області" опинився в складі "колегії Житомирської обласної адміністрації". В одному списку з командувачем ВДВ Михайлом Забродським...( Загуглить хто не в темі)", - йдеться у повідомлені. 

  У 2015 році, «Наші гроші» опублікували матеріал «Керівники бронетанкового заводу заробили карну справу за розтрату 18 мільйонів, виділених на ремонт техніки з АТО».  Згідно з наданою інформацію, досудовим розслідуванням встановлено розтрату 17,80 млн грн. керівництвом ДП «Житомирський бронетанковий завод» у змові з ТОВ «Укрвагонремтранс». Про це йдеться в ухвалі Апеляційного суду м.Києва від 18 лютого.

  Кошти виділялися для переоснащення бронетехніки збройних сил, залученої в Антитерористичній операції на Донбасі.

  23 червня 2014 року директор Житомирського бронетанкового заводу уклав угоду з фірмою «Укрвагонремтранс», що мала ознаки фіктивності. На виконання договору фірма нібито поставила продукції на 24,7 млн грн. З них завод встиг оплатити 17,8 млн грн. Решту коштів збиралися перерахувати згодом.

  Сергій Бутенко відомий також тим, що судився з активістами ГО «Автомайдан-Житомир», вимагаючи спростування поширеної ними інформації про розкрадання ним майна заводу.

Бутенко

Бутенко

Бутенко

Бутенко

Бутенко

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 15/09/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework