Житомирський міський голова нагородив стипендіями обдарованих спортсменів, серед яких і два майбутніх рятувальників

  15 вересня в приміщенні Житомирської міської ради урочисто нагородили стипендіями перспективних та обдарованих спортсменів обласного центру. Відзнаки юніорам вручав особисто Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

   Нагороджуючи молодь, він наголосив на важливості спорту для підростаючого покоління та подякував присутнім переможцям за наполегливу працю та бажання досягти чогось у своєму житті.

  Серед нагороджених перспективних спортсменів приємно відзначити і двох юнаків, які займаються пожежно-прикладним спортом. Юрій Мущинін та Владислав Носок удостоїлися отримати нагороди з рук заступника Житомирського міського голови Матвія Хренова. Нещодавно юнаки у складі збірної команди Житомирської області на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту досягли історичного результату. За роки незалежності України це найбільше досягнення житомирських юних рятувальників у пожежно-прикладному спорті. Наша команда перемогла у виконанні вправи з «Бойового розгортання», де житомиряни показали злагоджені дії, командний дух та майстерність, подолавши дистанцію за 20,54 сек. Не вистачило лише декілька десятих секунд, щоб побити рекорд України, який становить 20,39 сек.

  Також в особистому заліку юні житомиряни показали високі результати в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами серед учасників середньої групи, зокрема – Юрій Мущинін посів друге місце, а Владислав Носок – третє.

  Юнаки пояснюють, що успіх команди став можливим завдяки наполегливій та тяжкій праці під керівництвом тренерів – Олександра Камінчука та Олександра Носка. Юні спортсмени продовжують займатися улюбленою справою та вже всерйоз задумуються над майбутньою професією. Одноголосно запевняють, що хочуть стати рятувальниками, адже вважають цю справу благородною та визнаною серед населення. Небезпека професії їх аж ніяк не лякає, а лише надихає вчитися прийти на допомогу людям у потрібний момент.

  Рятувальники Житомирщини на чолі з начальником Управління ДСНС в області вітають Юрія та Владислава із заслуженим визнанням. Щиро бажають чергових перемог у майбутньому, ніколи не зупинятися на досягнутому та якомога швидше приєднатися до дружньої команди рятувальників, здійснивши свою мрію.     

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework