×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Всього за тиждень на Житомирщині рибоохоронний патруль виявив 25 порушень

  Працівники Житомирського рибоохоронного патруля активно викривають правопорушення на водоймах і ринках області. Їх на минулому тижні було 25. Часто трапляються випадки повторного затримання порушників Правил любительського та спортивного рибальства.

  Так, 15 вересня на річці Ірша о 07 год. 30 хв. рибними патрульними було затримано правопорушника, який 5 серпня цього року уже притягувався до адміністративної відповідальності за грубе порушення Правил любительського та спортивного рибальства. Тоді у нього вилучили дві сітки, 4 кг риби і нарахували збитків завданих рибному господарству на суму 1 079 грн. Цього разу громадянин однією сіткою в забрід зловив 27 кг ляща та 2 кг карася, чим завдав збитків державі на суму 4 284 грн.

  Житомирський рибоохоронний патруль сподівається на актину підтримку та допомогу небайдужих громадян. Просимо надавати інформацію щодо виявлених порушень правил рибальства чи незаконного збуту водних біоресурсів, продажу заборонених знарядь лову на телефон «гарячої» лінії: 0-800-50-52-50, (0412)24-57-81, 0674146074.

Новини Житомира


Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework