У Баранівському районі мисливець вистрелив з рушниці у рибалку

  Подія трапилася увечері 16 вересня у Баранівському районі. Мисливець, полюючи на пернату дичину, здійснив постріл і поцілив у чоловіка, який рибалив на цьому ж водоймищі. Потерпілого госпіталізовано. Нині усі обставини події з’ясовуються у ході досудового розслідування.

  Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

  До Баранівського відділення поліції від медиків надійшло повідомлення про госпіталізацію 54-річного жителя району з вогнепальним пораненням грудної клітини.

  З’ясовуючи обставини, працівники слідчо-оперативної групи встановили, що поранення чоловік отримав під час риболовлі на водоймі неподалік села Гриньки.

  Попередньо встановлено, що того вечора на тій же водоймі полював на качок 32-річний односельчанин потерпілого. Тримаючи у руках заряджену рушницю, чоловік перечепився і натиснув на гачок. Мимовільним пострілом було поранено рибалку.

  Слідчі кваліфікували подію за ст.128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Рушницю у мисливця вилучили і направили на експертне дослідження. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати покарання від громадських робіт до обмеження волі строком на 2 роки.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework