Учасник резонансного ДТП у селі Олександрівка покінчив життя самогубством

  16 вересня 2017 року, близько 15 години, на автодорозі поблизу повороту на Олександрівський полігон у Новоград-Волинському районі, сталася дорожньо-транспортна пригода у якій постраждало чотири людини.

   Так, водій автомобіля ВАЗ 21099 білого кольору рухаючись по автодорозі Васьковичі-Парубне (94 км. + 350 м), у напрямку свого місця проживання у селищі Городниця Новоград-Волинського району, раптово виїхав на зустрічну смугу, де скоїв лобове зіткнення з автомобілем "Москвич", яким керував новоград-волинець - чоловік пенсійного віку. Унаслідок ДТП водій "Москвича" отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому передпліччя, ссадин та забоїв. Троє пасажирів, які знаходилися з ним у салоні автомобіля отримали забої різних частин тіла. Усі постраждалі були доставлені у лікарню в Новограді-Волинському. По вказаному факту Новоград-Волинський відділом поліції було розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального Кодексу України.

  19 вересня 2017 року водій ВАЗівки покінчив життя самогубством, шляхом повішання за допомогою мотузки, яка була прив'язана до балки. Його тіло виявили у гаражі за місцем проживання у селищі Городниця Новоград-Волинського району. Наразі тіло загиблого відправлене для проведення судово-медичної експертизи та встановлення остаточної причини смерті. Розпочате кримінальне провадження в рамках розслідування якого і будуть встановлені причини, які спонукали чоловіка до суїциду, передає 04141.com.ua.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework