У Житомирі вибухотехніки підірвали дорожню сумку зі старими речами. ФОТО

  Таке відчуття, що житомирян та поліцію, перевіряють на пильність. Все частіше з'являються повідомлення то про підозрілу сумки, то про замінування. 

  Цього разу нічийну підозрілу сумку знайшли на площі Перемоги у Житомирі. Повідомлення надійшло 21 вересня близько 8.00 на спецлінію «102».

  «На місці події працювали слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції та вибухотехніки ГУНП. Після знешкодження знахідки небезпечних предметів та речовин виявлено не було, повідомили у Відділі комунікації поліції Житомирської області.

  «На місці події правоохоронці виявили дорожню сумку, залишену на одній з центральних вулиць обласного центру. Поліцейські обмежили доступ до потенційно небезпечної території задля убезпечення людей від можливої загрози.

  Фахівці-вибухотехніки дистанційно відчинили та знешкодили знахідку. У сумці виявились старі речі. Жодних небезпечних предметів чи речовин не виявлено.

  Поліцейські нагадують громадянам: у разі знайдення підозрілих пакунків, валіз, нічийних іграшок, ґаджетів тощо не варто їх рухати, піднімати, заглядати всередину. Негайно зателефонуйте за номером «102» та повідомте про свою знахідку. Цим ви можете вберегти своє життя та оточуючих. Будьте пильні!», - зазначають у поліції.

вибух

вибух

вибух

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework