Де у Житомирі працюють пункти прийому роздільного сміття: адреси

  А визнаєте, де в Житомирі працюють пункти прийому паперу, металу, скла, склотари, пластику батарейок і люмінесцентних ламп?

  Якщо ні, то вам, шановні читачі, цікаво буде дізнатися, де ж саме в нашому місті є пункти прийому роздільного сміття. Тож пропонуємо вам проглянути на список цих пунктів разом з адресами, адже багато хто так і не знає, де ж вони знаходяться, або ж знає лише ті, котрі знаходяться неподалік від дому чи роботи.  Зазначимо, що цей список новий.

  І хочемо нагадати одну просту істину: якщо кожен розпочне із себе (буде сортувати тверді побутові відходи, здавати роздільне сміття у пункти прийому), то це вже покладе початок вирішенню проблеми з утилізацією сміття, зрушить її з мертвої точки. Важливо, щоб і в навчальних закладах це пропагувалося і школярі, студенти та педагоги також долучалися до того, аби в школах, коледжах, університетах створювалися свої невеличкі пункти прийому роздільного сміття. Знаємо, що деякі з місцевих навчальних закладів це впроваджують. І ніщо не заважає й іншим долучитися до таких гарних ініціатив. 

сміття Житомир

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework