По дорозі додому заробітчанка народила двійню і…покинула дітей в бердичівській лікарні!

  Напевно, по сусідству немає жодної країни, у якій би не гарували українці, котрі не мають можливості працювати вдома.

   Тому що цієї самої роботи тут немає. Важко сказати, що сталося в житті нашої землячки Н. Вона поверталася із заробітків у Росії додому. І коли московський автобус їхав через Бердичів, у жінки почалися перейми. Її прямо з автобусу забрала «Швидка», і ось вона вже народила у міській лікарні двійню — двох крихітних дівчаток. Не будемо осуджувати юну жінку, адже не відомо, що трапилося в її житті. Але факт, як то кажуть, на лице — породілля прийняла рішення залишити новонароджених. Залишивши своїх крихіток у пологовому будинку, вона покинула Бердичів. Сьогодні відомо лише одне — в її паспорті була прописка у місті Хмельницький.

  Немовлята з’явилися на світ на два місяці раніше  за встановлений термін.

  Після двох днів перебування в лікарні і після того, як їх залишила мати, близнят направили в Житомирський обласний перинатальний центр, де вони, в зв'язку з недоношеністю, знаходяться під наглядом медиків. Якою буде подальша доля крихітних дівчаток, поки невідомо.

  За останньою інформацією, жінка прийшла до тями і вже хоче забрати двійнят. За її словами, вона не розуміла, що робить, бо перебувала в післяпологовій депресії. Відомо, що зараз діти ще знаходяться в житомирській лікарні. Мама до них приїжджала і запевнила, що забере їх і належним чином все зареєструє.

Ігор Зонов, ЕХО

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework