Шестеро волонтерів Корпусу Миру викладатимуть у ЖДУ імені Івана Франка

  Традиційно Житомирський державний університет імені Івана Франка розширює кордони міжнародного співробітництва з провідними установами та університетами світу. Тому задля підвищення рівня володіння іноземною мовою студентами університету та підвищення рівня їх конкурентоздатності на міжнародному ринку праці 25 вересня ЖДУ гостинно відкрив свої двері для особливих гостей. До вишу прибули 6 волонтерів Корпусу Миру США в Україні: Ешлі Емерсон, Джейкоб Сміт, Карл Тайлер, Сара Хол, Лоуренс Кан та Кірстен Дюк. Вони перебуватимуть у ЖДУ з вересня по листопад поточного року.

  Під час зустрічі з в.о. ректора Андрієм Шевчуком волонтери Корпусу Миру США в Україні презентували штати та міста, з яких вони прибули до України, та розповіли про свою освіту та захоплення. Також акцентували, що основна їхня мета - допомогти студентам вишу глибше опанувати англійську мову, сприяти підвищенню майстерності викладання іноземної мови майбутніми учителями у школі, здійснювати обмін досвідом, повідомляє прес-служба ЖДУ ім. І. Франка.

  Нагадаємо, що Корпус Миру – неполітична, нерелігійна організація, яку засновано Президентом США Джоном Кеннеді у 1961 році з метою професійного обміну та зміцнення миру і дружби між людьми різних національностей і культур. В Україні Корпус Миру працює з 1992 року, коли Президенти України та Сполучених штатів Америки підписали двосторонню угоду про започаткування Корпусу Миру США в Україні. Відтоді Корпус Миру співпрацював з багатьма прогресивними організаціями.

  Співпраця із закордонними колегами та залучення до навчального процесу волонтерів Корпусу Миру не лише покращує рівень володіння іноземної мови, а й сприяє культурному та інформаційному обміну і поширенню знань про американське суспільство серед викладачів та студентів університету.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework