Змагалися зенітники

  У Високомобільних десантних військах Збройних Сил України визначили кращий підрозділ протиповітряної оборони. У конкурсі, що відбувся на загальновійськовому полігоні ВДВ, взяли участь обслуги зенітних установок ЗУ-23-2 та зенітні ракетні взводи ЗРК «Стріла-10М» із усіх військових частин ВДВ ЗС України.

  За словами начальника відділу протиповітряної оборони командування ВДВ, полковника Володимира Сердюка, під час виконання різнопланових завдань, передбачених умовами конкурсу, активно використовувався бойовий досвід, набутий під час проведення антитерористичної операції.

om 28091713 2

  Серед найбільш складних завдань, що довелося виконувати учасникам конкурсу, було прикриття підрозділів від ударів повітряного противника під час здійснення маршу, а також ведення оборонного та наступального боїв. Розрахунки зенітних установок відпрацьовували також вогневі завдання зі знищення наземних цілей — легкоброньованої техніки умовного противника.

  У прес-службі командування ВДВ ЗС України поінформували про те, що за підсумками змагань серед зенітно-артилерійських обслуг ЗУ-23-2 перше місце посіли зенітники окремої повітряно-десантної бригади з Дніпропетровщини. А в конкурсі серед зенітних ракетних взводів ЗРК «Стріла-10М» третє місце вибороли бійці 95-ої окремої десантно-штурмової бригади.

  Переможці змагань представлятимуть Високомобільні десантні війська на конкурсі серед підрозділів ППО Збройних Сил України.

om 28091713 2

Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework