Матвій Хренов: Бюджет участі – це індикатор того, що потрібно людям

  В Житомирі триває головування за кращі проекти бюджету участі, які будуть реалізовані у 2018 році. Станом на 11:00 свій голос віддали вже 445 людей.

  Сьогодні участь у голосування взяв заступник міського голови Матвій Хренов, який зазначив: «Бюджет участі – демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету. Для нас це своєрідний індикатор того, що потрібно людям».

  Наголошуємо, що відбір проектів, які отримали позитивну оцінку і виставлені на голосування, здійснюють громадяни України, які зареєстровані та проживають на території міста Житомирі Голосування триває з 1 до 10 жовтня 2017 року.

  У цьому році можна вибрати одночасно 5 найкращих проектів з-поміж 60 поданих жителями міста.

  Підтримати проекти можуть жителі міста Житомира за допомогою:

  1) електронного голосування: на сайті Житомирської міської ради pb.zt-rada.gov.ua.

  2) голосування в пунктах для голосування: прийти до Житомирської міської ради - м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2., Корольовської районної ради - м.Житомир, площа Польова, 8 чи Богунської районної ради - м. Житомир, вул. Перемоги, 55 з 10:00 до 19:00 (у будні дні), з 11:00 до 15:00 (у вихідні).

  Проголосувати можна, якщо:

  - Місце проживання особи зареєстроване у м.Житомирі, що підтверджується паспортом.

  - Підприємство, установа чи організація, де працює відповідна особа, зареєстроване у м.Житомирі, що підтверджується довідкою з місця роботи.

  - Особа навчається у м. Житомирі, що підтверджується студентським квитком.

  Переможців буде визначено 14 жовтня за кількістю отриманих голосів серед проектів. Загальна сума, що виділяється з міського бюджету на проекти - 12 млн грн.

  Тепер ти, пересічний мешканець, можеш брати безпосередню участь у вирішенні найактуальніших проблем свого міста та реальну можливість вирішувати на що витрачати частину бюджетних коштів.

Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 02/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework