Ви можете допомогти врятувати життя Андрійку

  13-річний Іщенко Андрій більше 4 місяців перебував у Житомирській обласній дитячій клінічній лікарні в онкогематологічному відділенні з діагнозом: "Гострий лімфобластичний Т клітинний лейкоз, висока група ризику. Токсична ентеропатія".

  «В лікарні він пройшов три блоки хіміотерапії. За цей час Андрій схуд на 13 кг, хвороба та хіміотерапія дуже виснажують його. На даний час подальше лікування в обласній лікарні неможливе, для проведення наступних блоків хіміотерапії, Андрія перевели до Охмадиту», - розповідають рідні хлопчика.

  Стан Андрійка залишається тяжким, лікарі констатують, що для одужання хіміотерапії недостатньо, йому показана  трансплантацію кісткового мозку. 

  «За рузультатами аналізів на сумісництво, донором буде менший братик Андрія - Артем. Попередньо зі слів лікарів, для проведення операції необхідно зібрати 45 000 $. Силами всієї родини та друзів вдалося зібрати майже половину суми. Також постійно потрібні кошти на лікування, що проходить на даний час.  Тому звертаємося до вас і просимо допомогти в зборі коштів необхідних для операції», - просять рідні Андрійка.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168755103287997 Іщенко Юрій Вікторович 

Джерело: tsn.ua

Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 02/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework