На особистому прийомі прокурора області Дмитра Лубчука у м. Новоград-Волинський заявники здебільшого скаржилися на невиконання судових рішень

  Керівництвом прокуратури Житомирської області приділяється постійна увага особистому прийому громадян за місцем їх проживання.

  Черговий виїзний прийом громадян прокурор Житомирської області Дмитро Лубчук провів у п’ятницю, 29 вересня 2017 року, у Новоград-Волинській місцевій прокуратурі.

  На прийом до прокурора області звернулися сім жителів Новоград-Волинського та Пулинського районів.

  Зокрема, серед заявників два місцеві жителі скаржилися на неналежний, як на їх думку, стан досудового розслідування у кримінальних провадженнях, які розслідували органи поліції.

  Жителька Новоград-Волинського району звернулася до прокурора області із скаргою щодо невиконання рішення апеляційного суду про зобов’язання громадянина у примусовому порядку виконати певні дії.

  З подібною проблемою – невиконання рішення суду щодо індексації заробітної плати місцевим м’ясопереробним підприємством до керівника відомства звернулися також дві інші заявниці.

  Крім цього, керівництво прокуратури області продовжує прийом громадян у режимі скайп-зв’язку.

  Зокрема, до Дмитра Лубчука по скайп-зв’язку звернувся житель Пулинського району з  питань порушення вимог трудового законодавства посадовими особами місцевого товариства з обмеженою відповідальністю.

  Прокурор області вислухав усіх заявників та доручив керівникам структурних підрозділів апарату прокуратури області розглянути подані на особистому прийомі звернення відповідно до вимог  чинного законодавства.

Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 02/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework