На Житомирщині за крадіжку кабелю чотирьох осіб засуджено до позбавлення волі терміном від двох до чотирьох років з випробуванням

  Коростишівською місцевою прокуратурою забезпечено публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом пошкодження та крадіжки кабелю Головного центру спеціального контролю Національного космічного агентства України.

  Установлено, що чотири особи, жителі Малинського району систематично вчиняли крадіжки майна, що належить Головному центру спеціального контролю Національного космічного агентства України (колишня радіосейсмічна лабораторія), який розташований на території Малинського району.

  Зокрема, зловмисники неодноразово, протягом лютого-березня 2017 року  викрадали  кабель, пошкоджуючи обладнання центру спеціального контролю та завдаючи матеріальних збитків. 

  Судовим слідством доведено вину зловмисників у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) КК України.

  Усім чотирьом особам вироком Малинського районного суду призначено покарання, зокрема, позбавлення волі на строк від 2 до 4 років з іспитовим терміном від 1 до 2 років.

                                                      Прес-служба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 03/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework