Опалювальний сезон в Житомирі розпочнеться раніше на декілька днів, аніж планувалося

  Сьогодні, 4 жовтня, відбулося засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради. Серед додаткових питань, які розглядалися на пленарному засіданні, було й питання щодо початку опалювального сезону.

   «Шановні колеги, ми усі знаємо, що в жовтні місяці, за дорученням віце-прем'єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка, планово розпочинається новий опалювальний сезон. У проекті рішення, розданого вам, колеги, прописано, що ми плануємо розпочати опалювальний сезон 15 жовтня. Тим не менше, я пропоную винести це питання на обговорення, адже це буде вихідний день. Тож бажано розпочинати новий опалювальний сезон або після вихідних, або ж перед ними. Температурний режим дозволяє зробити це як раніше, так і пізніше. Хочу констатувати, що технічно і юридично місто повністю готове до початку опалювального сезону», — доповів заступник Житомирського міського голови Олександр Фещенко.

  У результаті обговорень члени виконкому одноголосно проголосували за те, щоб опалювальний сезон в Житомирі розпочався 12 жовтня.

  Зазначимо, що в понеділок, 2 жовтня, у Житомирі відбулося засідання оперативного міського штабу з розгляду питань  про готовність міського господарства до початку опалювального сезону 2017-2018 років. Під час засідання керівники виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств, відповідно до компетенції, прозвітували щодо готовності житлового фонду, навчальних закладів, закладів охорони здоров’я до початку опалювального сезону. КП «Житомиртеплокомуненерго» проведено поточний ремонт: 55 котелень, 75 ЦТП (центральний тепловий пункт), 145,32 км теплових мереж. Також здійснено заміну 1, 617 км аварійних теплових мереж.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework