У Житомирі впіймали маршрутника, який їздив без поліса страхування

  Проблеми з перевізниками у Житомирі, напевно не закінчаться ніколи. Щодня у мережу потрапляють відео, фото порушень не лише ПДР, а й умов договору перевезення.

  6 жовтня, поліція зупинила водія приміського маршруту № 104. З’ясувалося, що у водія немає з собою поліса страхування. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала  журналістка Аліна Дембіцька. 

  У міській маршрутці № 23 перед носом пільговиків нахабно зачиняли двері, сьогодні, 6 жовтня, поліція зупинила водія приміського маршруту № 104 (де я була пасажиром), який вирішив схитрити поки перекритий рух по вул. Шевченка, і поїхати по вул. Червоного Хреста (з одностороннім рухом). З’ясувалося, що у водія немає з собою поліса страхування.

  «Проблеми не лише з міськими перевізниками, а й приміськими.
Вчора, 5 жовтня, у міській маршрутці № 23 перед носом пільговиків нахабно зачиняли двері, сьогодні, 6 жовтня, поліція зупинила водія приміського маршруту № 104 (де я була пасажиром), який вирішив схитрити поки перекритий рух по вул. Шевченка, і поїхати по вул. Червоного Хреста (з одностороннім рухом). З’ясувалося, що у водія немає з собою поліса страхування.

  Ігор Гундич, а Вам відомо, що приміський маршрут № 104 їздить без поліса страхування? Ви знаєте, що це небезпечно насамперед для пасажирів?

  Упевнена, що маршрутів, які їздить з порушеннями, набагато більше. Про них ми, пасажири, можемо лише здогадуватися і на які влада (профільні управління (транспорту) і Житомира, і області) тихо закривають очі та створюють видимість роботи – організовують показові формальні перевірки, які не дають жодних результатів.:(((А ще цікаво, коли ж нарешті по вул. Фещенка-Чопівського (до вул. Шевченка) заздалегідь будуть поставлені знаки, які завчасно повідомлятимуть про ремонтні роботи та об’їзд усіх водіїв?!», - йдеться у повідомлені.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework