На Житомирщині рятувальники звільнили автошлях від повалених дерев. ФОТО

  6 жовтня о 14:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Середня Баранівського району впало дерево та перешкоджає руху автомобілів. Про це рятувальників сповістив чоловік, який проїжджав повз цей відрізок автошляху.

  Бійці ДСНС, які прибули до місця виклику встановили, що 2 стовбури дерев (осика та верба) повалилися на дорогу та заблокували смугу руху в напрямку с. Дубрівка. Надзвичайники за допомогою електро-мото інструменту обрізали гілля повалених дерев та звільнили смугу для водіїв транспортних засобів.

  Ймовірно, до обвалення дерев призвело погіршення погодних умов на території району через значне шквалисте посилення вітру.  

  Нагадуємо, що протягом поточної доби рятувальники вже виконували подібні аварійно-рятувальні роботи в с. Жовтневе Попільнянського району. Там також на проїжджу частину впало дерево і паралізувало рух автотранспорту.  

  У зв’язку із погіршенням погодних умов, рятувальники Житомирщини застерігають громадян бути пильними та обережними. Закликаємо обмежити у цей період пересування автомобілями без нагальної потреби!

рятувальники

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 06/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework