У Житомирі вкладають асфальт прямо у калюжі. ВІДЕО

  Дощ не завада ремонтним роботам. 11 жовтня, вранці дорожники взялися укладати асфальт на Сквирському шосе поблизу села Станишівка.

  Про будівельні роботи в негоду повідомив обурений водій. Чоловік скаржиться, що через недбальство асфальтне покриття швидко попсується. Проте робітники пояснюють, що їхня технологія дозволяє класти асфальт на мокре покриття, - йдеться у сюжеті sk1.tv.

  Працівники пояснили, що коли розпочали роботи вранці, дощу не було. На час приїзду знімальної групи утворилися чималі калюжі. Працювати дорожники припинили під час зйомки телекамер. Керівник розпорядився зупинити роботи. Дорожник пообіцяв зачекати сухої погоди для укладання асфальту. Та все ж пропасти гарячому асфальту не дадуть.

  Автомобілісти ж, в свою чергу, обурюються такими дорожніми роботами. Кажуть, що дороги ремонтують з їхніх податків, тож чекають якісних доріг. Водії припускають, що вже після зими на дорозі з'являться вибоїни. Із шести кілометрів, які заплановано поремонтувати цього року, вже укладено 5 кілометрів верхнього шару асфальтного покриття.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework