Лікарі медичних комунальних закладів обстежили жителів Новоград-Волинського району під час виїзного медогляду

  В області тривають виїзди вузькопрофільних лікарів у райони для проведення медичних оглядів місцевого населення. Цього разу 11 жовтня бригада лікарів обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського та обласного онкологічного диспансеру провели обстеження жителів с. Слобода-Романівська Новоград-Волинського району та п’яти навколишніх сіл.

   Цього дня місцевих жителів оглядали лікар-мамолог облонкодиспансеру Дмитро Гуляофтальмолог Ірина Сивко, кардіолог Наталія Гуз, невролог Ольга Мужановська, ендокринолог Петро Куськало, проктолог Роман Герман з обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського, передає прес-служба обласної ради. 

  Усього було оглянуто 239 місцевих жителів, 22 із них направлено на обстеження у заклади третинного рівня. Крім того, 38 пацієнтів кардіологічного профілю направлено до Новоград-Волинського міськрайТМО для обстеження на вторинному рівні.

  Слобода-Романівська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини, де проходили медичні огляди, обслуговує 2,5 тис. місцевих жителів. Чимало із них мають патологію серцево-судинних захворювань та страждають на цукровий діабет другого типу, також зверталися до лікаря жінки з порушенням дифузних мастопатій, а літні люди, які страждають на глаукому, отримали фахову консультацію у офтальмолога.

  Крім того, місцеві жителі мали змогу одночасно пройти і флюорографічне обстеження, оскільки на території лікарської амбулаторії працював пересувний флюорограф, який був придбаний районною владою чотири роки тому за 1 млн 300 тис. грн.

  Нагадаємо, що лікарі медичних комунальних закладів щосереди проводитимуть виїзні медичні огляди в районах області.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework