×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Майже у всіх будинках Житомира увімкнено тепло

До централізованого опалення підключені усі житлові будинки, окрім двох. Так, у 6-9 під’їздах будинку за адресою майдан Згоди, 3/75 та у будинку на вул.Кибальчича, 1, відсутнє опалення – там проводиться капітальний ремонт на внутрішніх мережах.

Запуск опалення у першому заплановано на 1 листопада, у другому – на 31 жовтня. Про це поінформувала в.о.міського голови Любов Цимбалюк під час прямого ефіру на Обласному телебаченні у програмі «Гаряча лінія» 30 жовтня 2014 року, - повідомляє прес-служба міської ради.

«У тих будинках, де подали тепло, але у квартирах прохолодно – там проводяться поточні ремонти мереж та усувається скопичення повітря у внутрішньобудинкових системах. Подача тепла – поступовий процес, через тиск у мережах завжди трапляються невеликі пориви і доводиться їх одразу ж ліквідовувати. Тому при виникненні будь-яких проблем та аварійних ситуацій прошу житомирян звертатися на "гарячу лінію" 15-80, що працює цілодобово», - зазначила Л.Цимбалюк.

Також вона зазначила, що усі дошкільні, загальноосвітні та медичні заклади забезпечені теплоносієм.

В.о.міського голови зауважила, що у разі недотримання температурних режимів, будуть здійснені перерахунки за послуги теплопостачання, відповідно до законодавства.

n3110141283

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework