Геннадій Зубко відкрив змагання з мотокросу на Житомирщині

  Мотокрос пам’яті С.Корольова вже став унікальною фішкою Житомирщини. Ми вкотре доводимо, що Житомирщина  – спортивна, європейська громада!

   Маємо показати нашим дітям, як військово-технічний спорт гартує силу духу й витривалість, та саме головне - прагнення перемоги. Адже вони - майбутні переможці, чемпіони і захисники рідної землі! Про це на відкритті змагань з мотокросу в Клітчині, Житомирської області наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

  «Сьогодні в Клітчині, Житомирської області проходять змагання з мотокросу, які демонструють, що дух українського козацтва в кожному з учасників, в наших генах, який передається з покоління в покоління. І тому ми, як батьки, дідусі маємо передавати нашим наступним поколінням дух змагання. Всі повинні знати, що Україна сьогодні є європейською, незалежною державою, яка буде найкращою в Європі завдяки  нашим спортсменам і воїнам, які захищають нашу Батьківщину», - зазначив Геннадій Зубко.

  Віце-прем’єр окремо звернув увагу на розбудову і відновлення спортивної  інфраструктури Житомирщини. «Спортивна інфраструктура має відновлюватись і розбудовуватися не від змагання до змагання, а постійно.  Децентралізація дає для цього ресурси й інструменти. Це кошти ДФРР, субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ, місцеві бюджети тощо», - підкреслив урядовець.

  Перед початком змагань з мотокросу був піднятий прапор 95 окремої Житомирської аеромобільної бригади, яка входить до складу Збройних сил України. «Я хочу привітати всіх зі святом Святої Покрови, Українського Козацтва і 75-річчям створення УПА. Хочу наголосити, що саме в цей день 95-та бригада була на полігоні в Житомирській області, де продемонструвала всі свої вміння, саме те на що здатна сьогодні армія: військова техніка, злагодженість дій під час бою, висока бойова майстерність. Це хлопці, які в будь-який момент здатні захистити свою Батьківщину, це обличчя нашої армії». – наголосив Геннадій Зубко.

Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України

Новини Житомира

 

Последнее изменение Воскресенье, 15/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework