×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Богдан Купчинський заявив про припинення діяльності БО «Все робимо самі»

  Про це голова правління Житомирської міської дитячої громадської організації "Все робимо самі" написав на своїй сторінці у Фейсбук.

   "Шановні друзі! Житомирська міська дитяча громадська організація "Все робимо самі" вже довгий час працювала на підтримку малозахищених верств населення. 14 років праці з дітьми пройшли не марно. багато життів вдалось спасти, багато дітей і їх батьків вдалось одягнути , нагодувати, багато дітей віднайшли свій шлях у житті , завдяки участі в житті організації. 

  Більше 500 благодійних заходів, культурологічних заходів, допомога близько 6000 родин, телепроекти, Рекорд Доброти та багато іншого залишаться в нашій пам'яті. В пам'яті тих, хто створював та працював в організації "Все робимо самі". 

  Прийшов той час, коли ми дійшли до того рішення, що організація "Все робимо самі" має припинити свою діяльність. Ми працюємо до кінця грудня 2017 року і припиняємо працю в Житомирі. Мені надзвичайно було приємно працювати з дітьми, які приходили до мене, ще коли мені було всього 16 років і приходять на заннятя чи за допомогою і сьогодні. Але я більше не маю сил цим всім займатись. І велике прохання на мене не ображатись. Настав такий час.

  Я, щиро вдячний всім людям доброї волі, які працювали з нами протягом всього часу існування орагнізації. Нехай Бог обдарує кожного необхідними благодаттями. До кінця року в нас ще багато розпочатих проектів, які маємо реалізувати, але нових проектів не плануємо. тому велике прохання поважати наше рішення і не пропонувати участь у нових проектах.

  Вірю, що організація "Все робимо самі" залишиться у кожного її члена в серці, як любляча дітей організація. Обіцяю, що телепроект "Промінь надії" доведу до фіналу))).

  Ще раз всім дякуємо". 

Новини Житомира

Последнее изменение Пятница, 20/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework