Неймовірні осінні пейзажі, немов на картинах: парк 30-річчя Перемоги в Житомирі. ФОТОРЕПОРТАЖ

  Говорячи про прогулянки житомирськими парками та різні місця для відпочинку в Житомирі, не одразу житомиряни згадують про парк 30-річчя Перемоги. Але це зовсім не через те, що він непривабливий чи в ньому не можна чудово прогулятися, просто знають про нього далеко не всі, за винятком людей, які мешкають поруч. Від решти людей це місце ховається у височенних хащах, і лише ті, кому воно відоме, точно знають, що від прогулянки в цьому парку просто не можливо відмовитися.

  Історія міста говорить, що у 1974 році над берегами річки Кам'янка в Житомирі звели пам'ятник. Миг‒15 злітає в небо — пам'ятник льотчикам 2-ї повітряної армії, яка під командуванням генерал-лейтенанта С.А. Красовського брала участь у визволенні міста.

  Сьогодні, поглянувши на літак і постамент, ще можна здогадатися, що пам'ятник був виготовлений з нержавіючої сталі, граніту і залізобетону. Старі ступені ще не втратили своєї колишньої краси, провідні до літака заховані від вулиці Чуднівської (колишньої Черняховського) в глибині провулку, що примикає до неї. По дорозі зустрічаються ліхтарні стовпи, які, на жаль, вже давно стоять без ліхтарів.

  Влітку на нашому сайті ми показували вам у фоторепортажі, яким цей парк був у ту пору року. Сьогодні ж пропонуємо вам проглянути, наскільки ж він красивий восени. Єдине, що може затьмарити вашу прогулянку, це смітник, який важко не помітити і який, звичайно ж, не повинен бути в парку! Природа в цьому місці така, що можна запросто брати і писати неймовірні пейзажі, звісно ж, якщо маєш до цього хоч якийсь хист. В черговий раз переконуєшся, наскільки ж нашому Житомиру личать осінні шати!    

Park Peremogy 2

Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2;" /> Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2 Park Peremogy 2

Новини Житомира

Последнее изменение Суббота, 21/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework