×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Найцікавіше за тиждень ( 27.10 - 02.11 )

Пропонуємо вам згадати найцікавіші події, якими жив обласний центр упродовж тижня.

 

«Житомирські ласощі» оголосили війну хабарникам з генпрокуратури

Поки в країні продовжують створювати різноманітні люстраційні комітети та приймати відповідні закони, житомиряни влаштували власне очищення серед співробітників судової системи.

 

Бійці 95-ої бригади: Заїхати до терміналу Донецького аеропорту набагато легше, аніж потім виїхати з нього. Відео

Півтора кілометри від Донецького аеропорту – саме звідси щодня виїжджують на оборону терміналів українські «кіборги». Враження після останньої ротації не найкращі. Час від часу, сепаратисти просять «годину тиші», аби забрати своїх убитих та поранених. Та мало, коли дозволять це зробити українським військовим.

 

У Житомирі «продають» побачення, аби зібрати кошти для поранений бійців АТО

У Житомирі проходить благочинний аукціон "живих зустрічей" під назвою "З Україною в серці". Основна мета: збір та передача коштів Житомирському військовому госпіталю для підтримки поранених військових із зони АТО.

 

80-річна волонтерка возить продукти внукам в зону АТО. ВІДЕО

Жінці із Житомирщини вже восьмий десяток, проте це не завадило їй зібрати продукти і повезти їх до онуків на фронт. Їх у неї двоє і обох забрали на передову.

 

В зоне АТО оборвалась жизнь двоих правоохранителей из Житомирщини

Старший участковый Овручского РО УМВД майор милиции Владимир Левковский и оперуполномоченный сектора борьбы с незаконным оборотом наркотиков этого же территориального подразделения капитан милиции Анатолий Карпович с 18 октября были командированы в зону проведения антитеррористической операции в составе сводного отряда милиционеров Житомирщины.

 

Проти Пореченкова МВС України відкрило кримінальну справу (ВІДЕО)

Слідче управління МВС України порушило кримінальне провадження щодо російського актора Михайла Пореченкова по ст. 260 ч.4 КК України (участь у складі незаконного збройного формування). Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова МВС Арсен Аваков. 

 

Багатодітна родина на Житомирщині може залишитися без даху над головою та підлоги під ногами…

На Житомирщині багатодітна родина Терентюків може залишитися без житла. Вже кілька років, мешканці двохповерхового будинку, що у с. Гуйва Житомирського району, б’ють на сполох. Сім років тому у будинку впала перша стіна, незабаром звалилася і друга. Люди самотужки відбудували їх, та будинок продовжує «тріщати по швам»

 

Житомирський пенсіонер на 5 тисяч гривень придбав 50 кг сала і 500 головок часнику та передав для десантників 95 бригади

Семен Галабурда, якому цієї осені сповнилося 75 років, відомий у Житомирі як благодійник. Особливо опікувався старими самотніми людьми. Часто організовував для них благодійні обіди. І нині він не стоїть осторонь того, що відбувається в країні.

 

У Житомирі з’являться сучасні зупинки із безкоштовним Wi-Fi, роздільним збором сміття та зарядкою для телефонів

Сьогодні у Житомирі відбулося відкриття першої сучасної зупинки, яка зроблена за європейськими стандартами.

Всього по місту буде розміщувати 15 таких зупинок. Вони будуть облаштуванні безкоштовним Wi-Fi, роздільним збором сміття, зарядкою для телефонів, інформаційним табло і камерами відео спостереження.

Последнее изменение Воскресенье, 02/11/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework