У Радомишлі торгують рибою прямо з землі. ФОТО

  У Радомишлі у результаті безконтрольності з боку відповідних служб окремі  особи торгують небезпечною продукцією, як хочуть і де їм заманеться.

  20 жовтня не стало винятком. Торгівля велался біля входу  у районний  ринок, що по  вулиці Отамана  Мордалевича. Неподалік від місця торгівлі, по цій же вулиці, розташована контора Держпродспоживслужби. На цю державну службу покладений контроль за якістю продуктів. Працівники служби зазвичай щоденно прямують на роботу мимо  місць несанкціонованої торгівлі.. Немає тут також ні представників поліції, ні рибоохоронної служби,екологів. Забули про перевірки і рейди.

  При наявності не меншої, чим була у колишньому СРСР, кількості державних інституцій, в обов’язки яких входить контроль за торгівлею, якістю продуктів, все пущене на самоплив.

  Саме тому ось ця жіночка систематично торгує прісноводною рибою на  вулиці, біля входу у районний ринок  з побитою іржею посудини, яку у наших місцях називають «балією», у якій, напевно, ще вчора мили ноги чи тіло, замочували брудну білизну, чи щось інше.

  Риба невідомого походження продається з землі, без відповідних документів, без ветеринарного обстеження та висновків, без води та кисню - мертвою.

  Заради власного зиску спритники різного розливу безкарно підсовують людям небезпечні продукти.

  Нас ніщо і ніколи нічому не вчить. Приклади отравлення рибою в Україні цьогоріч багаточисельні і тяжкі. Усі про них знають з преси, телебачення. Утім радомишляни сподіваються, що біда трапиться з кимось, а не з ними.

om 21101703 1

Джерело: radomyshl.info

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework