Марк і його мама потребують допомоги

  Мама хлопчика інвалід першої групи і хлопчик також може стати візочником.

  Ігошин Марк хворіє на прогресуючу м'язову дистрофію. Все життя хлопчика він перебуває на лікуваннях і реабілітаціях, а останніх три роки були щей операції (так як під час росту дитини, утворюються контрактура, що загрожує інвалідним візком і паралічем), повідомляє ТСН.

  "Дитина народилася 8-місячна. Лікарі ніяких прогнозів не давали з самого народження, але через постійне лікування та реабілітації, які не припиняються жодного дня ні в день, ні вночі, мій син ходить на своїх ніжках", - розказує мама хлопчика.

  Зараз злопчику потрібна наступна операція, яка коштіє 50 тисяч гривень.  

  "Я також є інвалідом першої "А" групи, через те, що постійно лікую дитину, на себе коштів не вистачає. В минулому 2017 році, через важку форми остеопорозу кістки, зламала колінний суглоб і опинилася повністю на інвалідному візку. З двох пенсій, це наш щомісячний дохід, я не можу виділити собі на лікування і протезування, а з моїм діагнозом мені залишилося дуже мало часу. Але я дуже сильно хочу врятувати і дати майбутнє свого сина. На данний момент для мене це непосильна сумма. Благаю дуже допоможіть!!!! Моєму сину лишилося зовсім трішки, щоб вирватися з нещадних лап хвороби. Сина виховую сама" – розказує 36-річна мама Марка.

  Реквізити для допомоги:

  № картки: 4119 9717 9261 8110

  Одержувач: мама Ігошина Олеся Володимирівна

  Банк отримувача: Житомирська ОД Райффайзен Банк Аваль

  МФО: 311528

  Код ЄДРПОУ банку: 20404691

Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 30/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework