Протягом доби рятувальники двічі надавали допомогу постраждалим внаслідок ДТП

  30 жовтня близько 06:30 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася в с. Іванівка Житомирського району.

  З’ясувалося, що внаслідок зіткнення вантажного мікроавтобуса «Mercedes» з рейсовим маршрутним таксі «Рута» сполученням «Іванівка - Богунія», водій вантажівки загинув на місце пригоди. За допомогою гідравлічних ножиць та шанцевого інструменту рятувальники розігнули пошкоджені конструкції та деблокували його тіло.

  Двох травмованих пасажирів маршрутки бійці ДСНС спільно з працівниками Національної поліції та медиками на ношах доправили до карети швидкої. Їх та ще п’ятьох пасажирів маршрутного таксі із травмами різного ступеню важкості госпіталізовано до медичних закладів м. Житомира.

  Крім того, поблизу села Хутір – Мокляки Ємільчинського району, внаслідок погіршення погодних умов, водій ВАЗ – 2195 не впоравшись із керуванням, з’їхав у кювет. Ще до приїзду рятувальників, працівники швидкої допомогли водію вибратися з автівки, однак пасажирка опинилися зажатою конструкціями.

  Гідравлічним інструментом фахівці Служби порятунку обережно розжали праву частину легковика та дістали жінку. Крім того, за допомогою тросу бійці ДСНС витягли автівку на узбіччя дороги. Постраждалих медики транспортували до центрального районного лікувального закладу.

  Усі обставини обох подій наразі встановлюються.

IMG 89952731898ba5b597dcd740e582aba5 V 1IMG dc6e04ad3efb1ff8c1b0549fce567086 V

Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 30/10/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework