×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В Коростені з 1 листопада готуватимуть гарячі обіди для безхатченків

  Це робиться вже впродовж багатьох років і цей не став виключенням, розповіла журналістам місцевого телебачення очільниця Коростенської міської організації Товариства Червоного Хреста України Людмила Шкуратова.

  "Ми будемо з 1 листопада на базі Червоного Хреста з понеділка по п'ятницю проводити гарячі обіди. З дев'ятої ранку до дванадцятої години тут будуть чай і печиво, потім, з дванадцятої до чотирнадцятої вже будуть гарячі обіди. Ми просимо всіх, хто знає людей, які потребують цих обідів, які не можуть самі приготувати, розказати про ці обіди. Є люди, які соромляться свого статусу, їм соромно прийти до нас. Нехай не соромляться, приходять на обіди", - розповідає Людмила.

  Впродовж кількох попередніх років в місті бажаючих пообідати набиралося в день до п'ятнадцяти людей, кажуть у Червоному Хресті Цьогоріч продукти запасли з літа: крупи, овочі, консервацію. Частину зібрали власними силами, частину придбали за благодійні кошти:

  "Гарячі обіди ми плануємо проводити до квітня, в залежності від погодних умов. Якщо будуть сильні морози, будемо призначати чергових і у вихідні дні у нас також будуть гарячі обіди".

  За словами Людмили Шкуратової, в цьому році в перше за тривалий період за кошти від реалізації марок Червоного Хреста вдалося придбати ліки для громадян без постійного місця проживання – знеболюючі, жарознижуючі та засоби від педикульозу.

Джерело: 103fm.com.ua

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework