На Житомирщині затримали із хабарем на суму 10 тис грн держслужбовця регіонального Держгеокадастру. ФОТО

  Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди головним спеціалістом Головного управління Держгеокадастру в області, за ч. 3 ст. 368 КК України.

  У ході досудового розслідування у понеділок, 30  жовтня 2017 року, прокуратурою області спільно із працівниками Управління захисту економіки в області та слідчого управління Головного управління Нацполіції в області у центрі Житомира затримано головного спеціаліста відділу контролю за використанням та охороною земель Управління з контролю за використанням та охороню земель Головного управління Держгеокадастру в області під час одержання ним неправомірної вигоди на суму 10 тис грн.

  Використовуючи своє службове становище, 26-річний службовець  вимагав та отримав від керівника одного з міських управлінь неправомірну вигоду у розмірі зазначеної суми за не притягнення його до адміністративної відповідальності за невиконання припису про усунення виявлених порушень у сфері природних ресурсів.  

  Неправомірну вигоду вилучено.

  На даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення посадовця від посади.

  Досудове розслідування проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.

  Довідково: санкція зазначеної статті передбачає покарання -  позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

хабар

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира


 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework