Вже завтра у Житомирі відкриється гіпермаркет АШАН

  20 червня 2017 року торговельна мережа «Ашан-Україна» підписала угоду з українським дистриб'ютором «Караван» з викупу його активів. Тому житомиряни кілька місяців очікували відкриття магазину.

  І ось, уже завтра, 9 листопада в ТРК "Глобал UA" відкриють перший АШАН у Житомирі!. Про це повідомляють на сторінці гіпермаркету у мережі Фейсбук.

  «На вулиці холодно, а душа прагне свята? Воно вже чекає на вас та вашу родину за адресою вул. Київська 77, адже саме там ми відкриємо наш перший АШАН у Житомирі!

  Завітайте до нас дев'ятого листопада та отримайте можливість окрім здійснення покупок ще й продефілювати на червоній доріжці, взяти участь у хвилюючій церемонії перерізання стрічки! Не обійдеться й без традиційних троянд, якими АШАН вітає своїх перших покупців!

  Розділіть радість з нами! Буде весело та емоційно!

  Аромат справжнісіньких французьких круасанів та алих троянд підкаже вам шлях!

  Зустрінемось 9 листопада за адресою вул. Київська 77.

  Нам є чим вас здивувати!», - йдеться у повідомлені.

  Ашан Україна впроваджує нову для України концепцію - “гіпермаркет-дискаунтер". Це найнижчі ціни на весь асортимент магазину.

  Україна стала дванадцятою країною, де французька торговельна мережа «Auchan Group» відкрила свої гіпермаркети. Управління всією діяльністю «Ашан» в Україні покладено на компанію «Ашан Україна Гіпермаркет», яка в свою чергу, має у своєму складі ряд структурних підрозділів, серед яких, консалтингові, фінансові та будівельні компанії. Станом на жовтень 2014 року в Україні функціонує 11 гіпермаркетів мережі.

  5 вересня 2017 року «Ашан-Україна» завершив проект викупу компанії, завдяки отриманому дозволу на концентрацію від Антимонопольного комітету України. Компанія поступово впроваджує в колишніх магазинах «Караван» свій комерційний проект і інші напрямки в рамках своєї нової концепції розвитку.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework