Заступник начальника ГУНП: «Останнього разу житло працівникам поліції за державні кошти виділяли майже 10 років тому»

  На цьому наголосив Андрій Мамульчик, заступник начальника ГУНП в Житомирській області під час 28-ї сесії Житомирської міськради, яка відбулася у четвер, 9 листопада. На пленарному засіданні депутати розглянули питання про повернення місту земельної ділянки з колишнім дитячим садочком та отримання землі по вул. Велика Бердичівська, 34.

   Андрій Мамульчик, заступник начальника ГУНП в Житомирській області: «Останнього разу житло працівникам поліції виділяли ще в 2008 році. Минуло вже майже 10 років, і за цей час жоден поліцейський не отримав житла за державні кошти. Тому керівництво робить все можливе, аби допомогти в цьому. У нас була земельна ділянка на провулку Гоголівському, де розташований колишній дошкільний навчальний заклад. Був навіть вже розроблений план будівництва нового житлового будинку на цьому місці, але, на жаль, місцеві жителі почали перешкоджати та всіляко блокувати наші починання і будь-які дії. Свою поведінку люди аргументували тим, що не хочуть, аби біля приватного сектору з’явилася багатоповерхівка.

  У зв’язку з цими обставинами, було організовано і здійснено виїзну конференцію, де спільно із Житомирським міським головою Сергієм Сухомлином вирішили зупинити там подальше будівництво. Нині ж ми готові передати цю земельну ділянку дитячому садку, який там був ще й раніше. Натомість ми хочемо, щоб у власність поліції передали земельну ділянку, вдвічі меншу за площею, що знаходиться за адресою: вул. Велика Бердичівська, 34».

  У свою чергу депутат Житомирської міської ради Наталія Леонченко висловила свою думку з цього приводу: «Ми, власне, і не проти забезпечити працівників поліції житлом. Щоправда, тут вносяться суттєві зміни стосовно умов передачі: рішення має бути прийняте лише тоді, коли Кабмін погодить передачу у комунальну власність об'єкт на провулку Гоголівському та земельну ділянку по Великій Бердичівській».

  Варто зазначити, що не одразу депутати перейшли до голосування за цей проект рішення — вони й далі продовжували його обговорювати, коментувати та висловлювали свої думки з цього приводу. Зокрема, депутат Житомирської міської ради Любов Цимбалюк задалася питанням: «Де доказ того, що ви дійсно є власником цієї земельної ділянки? Якщо ми й можемо прийняти це рішення, то лише після того, як будівля буде передана нам».

  Отже, після тривалих обговорень депутати все ж дійшли згоди: вони вирішили проголосувати за рекомендацію до проекту рішення. У результаті проголосував 21 депутат. Це означає, що рішення не прийняли. Зрештою, розгляд цього проекту рішення депутати Житомирської міської ради перенесли на наступне пленарне засідання.

Читайте також: Депутат Житомирської міськради: «Разом з колегами потрібно подумати, яким же чином пришвидшити питання виділення земельних ділянок учасникам АТО»

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework