Поліцейські охорони затримали чоловіка під час крадіжки з магазину

  В смт Іршанську поліцейські, оперативно прибувши на виклик,  затримали чоловіка, який проник до місцевого магазину через підвал і намагався викрасти звідти гроші. Нині підозрюваний дає свідчення у відділенні поліції.

  12 листопада близько третьої години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Житомирській області надійшов сигнал про стороннє проникнення до магазину побутової техніки. Група затримання підрозділу прибула до місця події вже за 3 хвилини.

  Під час огляду правоохоронці помітили, що вхід до підвального приміщення під магазином відкрито. Також неподалік поліцейські виявили підозрілого чоловіка без верхнього одягу, який, забачивши їх, намагався якнайшвидше втекти.

  Поліцейські слідчо-оперативної групи, які також прибули до місця події, встановили, що чоловік проник до магазину саме через підвальне приміщення, зірвавши замки на дверях. Також у підозрілого незнайомця  було вилучено 8 тисяч гривень, викрадених із каси торгівельного закладу.

  Згодом з’ясувалось, що затриманий є 29-річний місцевий жителем.

  Досудове розслідування проводиться за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Молодикові може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 6 років.

Управління поліції охорони Житомирської області

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework