Поліція охорони затримала чоловіка, який залишив без телефонного зв’язку мешканців житомирської багатоповерхівки

  Затримати зловмисника «на гарячому» вдалося завдяки встановленій у підвалі будинку сигналізації та оперативності чергового наряду бійців поліції охорони. Нині чоловіка перевіряють на причетність до інших подібних фактів в обласному центрі.

  Уночі 15 листопада до чергової частини Управління поліції охорони в Житомирській області надійшов тривожний сигнал з однієї з багатоповерхівок обласного центру. Спрацювала сигналізація на лініях зв’язку, що могло свідчити про порушення цілісності кабелів через стороннє втручання.

  За лічені хвилини на місце події прибув наряд поліцейських охорони. Обстеживши прилеглу територію, правоохоронці помітили підозрілого чоловіка з рюкзаком. Під час поверхневого огляду у незнайомця було виявлено близько 100 м зрізаних кабелів і знаряддя злочину.

  Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції, які прибули за викликом, задокументували подію. Викрадений з підвального приміщення будинку кабель зв’язку у, як з’ясувалося, 32-річного житомирянина було вилучено. Також правоохоронці зафіксували у підвалі багатоповерхівки місця зрізу кабелів.

  За вказаним фактом розпочато досудове розслідування. Затриманого чоловіка перевіряють на причетність до інших подібних правопорушень, учинених в обласному центрі.

Відділ комунікації ГУНП, Управління поліції охорони Житомирської області

Последнее изменение Среда, 15/11/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework