Головний архітектор міста: «Блок управління кольорового освітлення пішохідного моста вирізали...буде у якогось нічного закладу нова світломузика»

  Ще й року не минуло, як на пішохідному мосту в житомирському парку культури та відпочинку ім. Гагаріна, ввечері 18 грудня 2016-го, житомирські комунальники протестували нове освітлення, а також святкову ілюмінацію на Великій Бердичівській.

  А вже в День святого Миколая, 19 грудня, у Житомирі увімкнули нове освітлення на підвісному мосту в парку імені Гагаріна, як раз перед найголовнішими різдвяно-новорічними святами, що лише додавало урочистості та святковості, створювало атмосферу справжньої зимової казки. Увесь цей час нове освітлення радувало око як житомирян, так і гостей міста, котрі прогулювалися увечері на Старому Бульварі і проходилися мостом з підсвіткою. Та не минуло й року, як вчора, у середу 15 листопада, головний архітектор міста Житомира Юрій Безбородов у публікації на своїй сторінці у Facebook повідомив про нечуваний акт вандалізму:

  «З приводу покращення життя містян та концепції комфортного міста. Наразі об'єми вандалізму вражають непідготовлену психіку. Маленький штрих до картини. Блок управління кольорового освітлення пішохідного мосту вирізали. Різали системно, не за один раз. Буде у якогось нічного закладу нова світломузика», - зазначив Юрій Безбородов.

  Натомість у коментарі нашим колегам із Житомир.info Олег Бічук, директор КП «Міськсвітло» розповів, що виявили крадіжку 2 тижні тому.

  Обладнання виявили ще два тижні тому. Одразу написали заяву до поліції. На камерах відеоспостереження ми не змогли нічого побачити, оскільки вони встановлені на початку пішохідного мосту, а демонтувалося обладнання ближче до лісу. Два дні тому вже закінчили робити повне обстеження споруди, підрахували збитки. Загалом сума збитків складає 173 тис. 737 грн. Наразі міст вночі не світиться - ми його відключили», - повідомив Олег Бічук.

 20171116 095720

  А ось у розпорядженні Житомир.info є навіть документ, у якому зазначається, що саме було викрадене з підвісного мосту, в якій кількості та сума збитків:

  А тим часом кореспондент нашого сайту зробив фоторепортаж підвісного мосту в житомирському парку культури та відпочинку ім. Гагаріна. Отож, шановні читачі, пропонуємо вам поглянути, який вигляд має нині ця споруда. На жаль, поки без підсвітки. Зауважимо, що світлини зроблені вчора, увечері 15 листопада.

Mist 2

Mist 2

Mist 2

Mist 2

Mist 2

Mist 2

Mist 2

Mist 2

Mist 2

 

Последнее изменение Четверг, 16/11/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework