Єдиний в Житомирі підземний перехід, який планують реставрувати за один мільйон гривень. ФОТОРЕПОРТАЖ

  Знаходиться цей перехід на проспекті Миру. На жаль, сьогодні він у запущеному стані і дійсно потребує реставрації. Переконайтеся в цьому самі, шановні читачі, переглянувши наш фоторепортаж.
 
  Єдиній у місті Житомирі підземці вже не один десяток років. На сьогоднішній день там побиті сходи, попсована плитка, а ще бруд, стоки і сморід. Вода, що стікає з дороги над переходом, крізь щілини підземки просочуються і тече прямо в середину підземного переходу. А тудою як раз проходять люди і на них капає ця вода. Дослівно передаємо слова однієї житомирянки, яка, побачивши як кореспондент нашого сайту робить фоторепортаж, поскаржилася: «Цей підземний перехід у вкрай жахливому стані. Багато хто вже навіть не ризикує ним спускатися і переходити цією підземкою, бо просто боїться...». Але попри всі недоліки, нарікання та невдоволення, люди все ж констатують, що без цього переходу просто не обійтися і він дуже потрібен. Просто підземку варто реставрувати і привести перехід в належний стан.
 
  І варто зазначити, що зміни не за горами. Чому? А тому, що минулого тижня, 9 листопада, відбулася 28-а сесія Житомирської міської ради, на якій депутати прийняли субвенцію з держбюджету в розмірі 1 мільйона гривень і погодили спрямувати ці кошти на ремонт підземного переходу. Цю пропозицію, до речі, підтримали погоджувальна рада та комісії.
 
  Зазначимо, що перед тим, ще до сесії, на профільній комісії депутати сперечались про необхідність підземки: деякі пропонували закрити перехід, натомість облаштувати пішохідний зі світлофорами, а інші ж наполягали саме на реставрації підземного і не закривати його. Так чи інакше, але результат наступний: депутати вже прийняли 1 мільйон субвенції з державного бюджету, який спрямують на реконструкцію підземки. 
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
перехід
 
 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework