Нагородження людей за добрі справи, яскраві виступи артистів, дружня атмосфера: «Великий Бал Благодійників» у Житомирі. ФОТО

  У четвер, 16 листопада, в Житомирі вчетверте відбувся «Великий Бал Благодійників». Метою заходу було подякувати людям доброї волі за їх гарні справи, а також відзначити нагородами найкращих благодійників Житомира та України і об’єднати спільні зусилля навколо подолання бідності в Україні.

  Участь у «Балу благодійників» взяли голови благодійних фондів, громадських організацій, представники бізнесу, релігійні діячі, артисти, фізичні особи та представники ЗМІ. Захід освятив Високопреосвященніший Никодим, митрополит Житомирський і Новоград-Волинський УПЦ.

  Атмосфера добра, яскраві виступи артистів і нагородження учасників «Балу благодійників» — саме так можна охарактеризувати цей захід. Понад 70 учасників «Балу благодійників» були нагороджені грамотами, медалями, орденами, подяками, а також званнями.

  Варто зазначити, що серед гостей «Великого Балу Благодійників» були: член Європейської комісії «За демократію через право» Марина Ставнійчук, оперна співачка Олена Гребенюк, співачка Лєна Дарк, Заслужена Артистка України Жанна Боднарук та ін.

  Грамотами Житомирської облдержадміністації були нагороджені: Олеся Морозова, Анатолій Шекель, Вікторія Реганюк, Валентина Чубінська, Наталія Мислінська, Олена Власенко, Наталія Горкуша та ін. Подяки Житомирської обласної ради отримали: Надія Буравкова, Олена Пашкевич, Лєна Дарк та ін. Грамоти Житомирської міської ради на заході вручили: Марії Сервачук, Сергію Рибіцькому, Віктору Мислінському. Грамотами Богунської районної ради були нагороджені: Віталій Кривицький, Людмила Свобода, Андрій Ісаєв, Василь Сидорчук та ін. А нагороди від Української Православної Церкви отримали: Орден св. Миколая Чудотворця — Микола Поліщук, Орден Княгині Ольги — Марина Ставнійчук, медалі — Руслан Морозов, Надія Голуб та ін.

  Благословенною грамотою від Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, а також грамотами Житомирської єпархії УПЦ КП були нагороджені: родина Кропивницьких, Олена Гребенюк, Людмила Янушевич, Жанна Боднарук та ін. Дипломи від Асоціації Благодійників України отримали: митрополит Житомирський і Новоград-Волинський УПЦ Никодим, Віталій Сидорчук, єпископ Житомирський і Овруцький УПЦ КП  Паїсій, Ірена Марченко та ін. Медалями за благодійність були нагороджені: Ординарій Києво - Житомирської дієцезії Віталій Кривицький, Олег Бабкін та ін. Звання Посла Миру при Всесвітній Федерації Миру отримали: Людмила Янушевич, Олена Розенблат, Петро Залізний, Олена Гребенюк, Галина Пономарьова, Таміла Нестерук.

  Окрім чудових виступів Олени Гребенюк, Лєни Дарк та Жанни Боднарук, присутні насолодилися ще й виступами вихованців центру танцю "Аванте", а також студії розвитку талантів Ірени Марченко, піснею у виконанні Ірени Марченко, а також бандуристки та співачки Світлани Ніконорової. До того ж, як і обіцяли організатори, на гостей «Балу Благодійників» чекав сюрприз. Ним виявився виступ Богдана Купчинського, голови Житомирської дитячої громадської організації «Все робимо самі».

  І організатори, і учасники заходу відзначили, що свято пройшло на високому рівні. Зокрема, своїми враженнями від заходу на своїх сторінках у соціальній мережі Facebook поділилися й  Жанна Боднарук і Марія Ставнійчук.                                                                                                                                       

  «В Житомирі відбувся четвертий "Бал благодійників", де зібрались люди різних професій, рангів і конфесій. А об'єднало їх одне — бажання робити добрі справи! Надзвичайно тепла і дружня атмосфера вечора супроводжувалась музикою та врученням нагород за благодійність. Я була приємно зворушена, отримавши Благословенну Грамоту, якою мене вшанували за заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою за підписом Патріарха Філарета! Сердечно дякую! А головне — щире людське спілкування, зустрічі з друзями!», — зазначила Жанна Бондарук.

  «Сьогодні була надзвичайно приємна подія! Житомир — найблагодійніше місто України (за Книгою рекордів України). Я дружу і співпрацюю з благодійниками Житомирщини з величезною радістю. Мала велику приємність бути сьогодні на “Балу благодійників″. Атмосфера доброти, щирості, милосердя! Разом з представниками усіх релігійних конфесій, вчителями, журналістами, підприємцями вітали один одного і дякували за людяність! Від імені Асоціації благодійників я вручила грамоти багатьом благодійникам. Своїми подяками нагороджували людей і ОДА, і облрада, і міськрада... Це так здорово, коли людям дякують за добро, хоч переконана усі в благодійності і волонтерстві працюють за покликом душі. Свої нагороди вручали і священнослужителі з Українських Православних Церков. Для мене великою несподіванкою було і моє нагородження Орденом Святої Рівноаспостольної княгині Ольги! Дякую щиро Предстоятелю Української Православної Церкви Онуфрію. Низький уклін від усієї душі  Вам, благодійники Житомирщини!», — написала у своїй публікації Марина Ставнійчук.

Bal blagodijnykiv 2

Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2 Bal blagodijnykiv 2

Катерина Дейнека

Фото: з відкритих джерел, мережа Facebook

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework