У Малині вибухнула меблева фабрика

  Cильний вибух стався минулої середи близько 13-ої години на меблевій фабриці у Малині. В одному із цехів повилітали шибки, скло розлетілося дорогою щонайменше на десять метрів.

  — Перший вибух був неймовірної сили, неначе скинули атомну бомбу, — кажуть мешканці вулиці Романенка, очевидці події. — Ми, налякані, повибігали на вулицю. З меблевої валив чорний їдучий дим, потім побачили у вікнах величезне полум’я. Ще хвилин п’ять лунали слабші вибухи, неначе від петард чи салютів. Їх, до речі, чули аж на базарі. Одна із продавчинь навіть покинула торгівлю й прибігла додому, щоб переконатися, чи все гаразд з домівкою, бо мешкає зовсім поряд з меблевою.

  Подейкують, нібито вибухнув паровий котел. Люди кажуть: хтось навмисне влаштував «теракт», щоб помститися господарю фабрики, на котрого багато робітників «має зуб».

  У фабричному колективі говорять: надзвичайна подія могла статися через погану вентиляцію у приміщенні. У повіт­рі цеху, де лакують вироби, накопичуються вогненебезпечні речовини, і достатньо однієї іскри, щоб все злетіло в повітря. Добре, що цього разу обійшлося без жертв та потерпілих.

  Що достеменно сталося на фабриці, проте, ніхто не каже. Керівництво меблевої ухиляється від коментарів. Вогнеборці, які того дня гасили пожежу на території підприємства, теж небагатослівні, і стверджують, просто горіло сміття.

Джерело: mn.zt.ua

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework