Власники карт VISA отримають безкоштовні поїздки в електротранспорті Житомира

  Розраховуйтесь безконтактно карткою VISA у тролейбусах і трамваях - отримайте додаткові безкоштовні поїздки.

  З 20 листопада 2017 року в Житомирі стартує спільна акція VISA і ПриватБанку, за якою другий і четвертий проїзд із карткою VISA є безкоштовним.

  Щоб взяти участь в акції, житомирянам достатньо протягом дня придбати два та більше квитків в електротранспорті безконтактно карткою VISA за допомогою терміналу.

  Акція поширюється на всі картки платіжної системи VISA. Крім того, безкоштовні поїздки отримають і ті пасажири, які розраховуватимуться за допомогою свого смартфону через Android Pay, підключивши картку VISA.

  Безкоштовною поїздкою власники вищевказаних карт зможуть скористатись вже цього ж дня. Загалом протягом одного дня можна отримати і використати не більше двох безкоштовних поїздок. Сама ж акція триватиме до 31 січня 2018 року.

  Нагадаємо, Житомир став першим містом в Україні, де запустили принципово нову технологію оплати у транспорті. Така технологія лише починає поширюватись у Європі й у світі в цілому. Однак, уже з 5-го вересня вона доступна для житомирян і дозволяє розраховуватися за проїзд у тролейбусах за допомогою банківської картки платіжної системи VISA будь-якого банку.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework