У Баранівці скажена лисиця забігла у двір місцевого жителя і загризла собаку

  19 листопада у Баранівці на подвір'я місцевого жителя забігла лисиця і накинулась на собаку. Лисицю застрелили, а експертиза підтвердила, що тварина була хвора на сказ. У місті ввели карантинні обмеження.

  Про це 21 листопада повідомили під час засідання надзвичайної протиепізоотичної комісії при Баранівській райдержадміністрації, пише "Місто Баранівка".

  "19 листопада до приватної садиби жителя Баранівки забігла лисиця і накинулась на собаку. Почувши скавучання собаки, сусіди викликали господаря. Прибувши до своєї садиби чоловік побачив, що лисиця загризає його собаку. Лисицю застрелили з мисливської рушниці. Відразу на місце події виїхала комісія, яка провела розслідування та відібрала від забитої лисиці патологічний матеріал. Наступного дня отримали висновок експертизи, який підтвердив наявність у тварини віруса сказу", - повідомили під час засідання комісії.

  У зв’язку з цим на території міста Баранівка та прилеглій до нього території в радіусі 3 км від вогнища інфекції ввели карантинні обмеження, на період дії яких заборонили промисловий ліцензійний відстріл диких тварин, їх відловлювання та вивезення.
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework