Житомиряни просять не будувати тролейбусну лінію на Промислову, а запустити комунальні автобуси

  20 листопада на сайті петицій до Житомирської міської ради було опубліковано звернення містян, які просять закупити 2 комунальних автобуси для маршруту "вул. Промилова - ТТУ".

   "Пропоную закупити 2 автобуси великої місткості і пустити їх за маршрутом "вул. Промислова - "Біо мед скло" - ТТУ на Польовій". Встановити вартість проїзду на рівні електротранспорту в розмірі 3 грн. В пікові години (з ранку та ввечері) має працювати 2 автобуси з інтервалом руху до 10 хвилин, а в інший час буде достатньо і одного з інтервалом руху до 20 хвилин.

  Таким чином:

  1. Декілька тисяч людей зможуть вільно добратися на роботу та додому.

  2. Відпадає питання в будівництві дорогої тролейбусної лінії на вул. Промислову. За ці гроші в короткі строки можна закупити 2 автобуси і пустити їх на маршрут уже в цьому році! І відпадає питання "а куди ж буде прямувати тролейбус з вул. Промислової?" на Богунію? - треба мінімум 5 тролейбусів, на Крошню? - треба і ще 5 і т.д.

  3. З району "ТТУ (перехрестя Корольова - Вітрука)" можна вільно дістатись в будь-який кінець міста пересівши на тролейбус, трамвай чи маршрутку.

  Наразі петицію підтримало лише 4 осіб, що становить 1,6% від потрібної кількості підписів. До завершення збору підписів залишилось 87 днів. Підтримати петицію можна тут.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework