"Снайпери працюють по нам майже кожен день", - говорить боєць 30 бригади з Новограда-Волинського

  У зоні АТО ситуація як і раніше напружена. Бойовики ведуть обстріли по всій лінії зіткнення, і як і раніше застосовують заборонений калібр.

 

  Всі можливі отвори в будівлі колишнього інтернату для дітей в місті Мар'їнка драпірують чим можуть. Тут майже завжди темно. З навколишніх териконів, які контролюються окупантами, ведеться постійний снайперський вогонь, передає 04141.com.ua.

  "Снайпери працюють по нам майже кожен день. Але ми позиції зміцнили, замаскували. Слава Богу, не дуже у них виходить робота" , - говорить боєць ВСУ з позивним Мирон.

  Майже кожен день по позиціях 30-ї бригади, прославленої в боях за визволення Донбасу, бойовики ведуть вогонь з гранатометів, кулеметів і мінометів.

  "Були обстріли з великокаліберного. ВОГі, потім 82 міни по нам. У нас - стрілецька зброя, більше нічого. Чи готові дати адекватну відповідь в будь-який момент" , - говорить боєць ВСУ з позивним Семен.

  Українські бійці тут в Мар'їнці провели більш-менш спокійною хоча б цю ніч. Це за весь час ротації військового підрозділу. Однак, ніхто не розслабляється.

  Українські солдати почали полювання на ворожу броньовану машину піхоти. Спеціально підготовлені групи вели вогонь з самого ранку.

  О четвертій годині дня ворог почав обстрілювати позиції української армії з підствольних гранатометів і великокаліберних кулеметів. За нашим солдатам бойовики били більше години. 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework