Він був справжнім патріотом своєї країни: у Житомирі відбулася церемонія прощання з молодшим сержантом 95-ї бригади Максимом Перепелицею

  Сьогодні, 28 листопада, на майдані ім. С. П. Корольова в Житомирі в останню путь провели Максима Перепелицю, молодшого сержанта роти снайперів 95-ї десантно-штурмової бригади. Він загинув 25 листопада в зоні АТО, несучи там військову службу. Вшанувати загиблого прийшли друзі, родичі, побратими та усі небайдужі житомиряни, які виявили бажання попрощатися з Максимом Перепелицею.

  Сьогодні, 28 листопада, загиблий міг би святкувати свій 27-й день народження... Так сталося, що одна з найщасливіших та найрадісніших дат стала і найстрашнішою та найсумнішою датою — днем поховання Максима Перепелиці. А народився він 28 листопада 1990 року в селі Давидівка, Хорошівського району. Закінчив Давидівську ЗОШ І-ІІІ ступенів. З 2013 року проживав у Житомирі. З 2014 року пішов захищати кордони країни. Неодружений. Залишились мати, батько та сестра.

  Після молебні, проведеної отцем Богданом Бойком, настоятелем Свято-Михайлівського кафедрального собору міста Житомира, а також прощання із загиблим, усі присутні, ставши на коліна, провели Масима Перепелицю в останній путь. Варто зазначити, що поховали Максима Олеговича на Смолянському військовому кладовищі у Житомирі.

  «Він був справжнім патріотом своєї країни. Максим завжди у всьому бачив позитив та сподівався на краще. В АТО він поїхав не перший раз. Хороший брат і син, який був надійною опорою для своєї родини. Він – справжній друг, який в будь-який момент був готовий прийти на допомогу», — розповідає Артур, побратим загиблого Максима Перепелиці.

Максим Перепелиця

Максим Перепелиця

Максим Перепелиця

Максим Перепелиця

Максим Перепелиця

Максим Перепелиця

Максим Перепелиця

Максим Перепелиця

Максим Перепелиця

Максим Перепелиця

Максим Перепелиця

  Нагадаємо, що того дня, 25 листопада, від ворожої кулі снайпера загинув ще один боєць АТО — сержант Литвинчук Дмитро Юрійович 1992 року народження. Загиблий був сержантом 2-го десантно-штурмового батальйону. Військовослужбовець загинув 25 листопада 2017 року близько 12.00, в районі опорного пункту, розташованого поблизу Верхнєторецького (Донецька область).

 

Последнее изменение Вторник, 28/11/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework