Школярі закликали не жартувати з вогнем, створюючи упродовж двох місяців художні та поетичні доробки на протипожежну тематику

  263 творчі роботи, серед яких оповідання, казки, поезія та нариси – були розглянуті сьогодні на засіданні оргкомітету обласного етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу на пожежну та техногенну тематику «Не жартуй з вогнем».

  Оцінювали та обирали кращі роботи фахівці Управління ДСНС, освіти і науки, обласної організації Добровільного пожежного товариства, автор радіопрограм з безпеки життєдіяльності, художньої і розважально-дидактичної літератури для дітей Олена Корж.

  Палітра тематичного відображення літературних робіт стосувалася попередження пожеж та дій при знаходженні вибухонебезпечних предметів, життєвих і вигаданих історій з оточення юних авторів, роботи, навчання та побуту професійних рятувальників і дружин юних пожежних.

  - Кращі літературні роботи у трьох вікових категоріях ми плануємо надіслати на Всеукраїнський (завершальний) етап конкурсу, який відбудеться у грудні в м. Києві, - зазначив очільник рятувальної служби області Ігор Нікітчук. - Сьогодні ми переконалися наскільки талановитою і обізнаною є молодь Житомирщини. Хочеться, щоб кожна дитяча робота була оцінена і залишила свій слід в історії ДСНС України. Тому журі вирішило обов’язково знайти місце і подальше застосування у профілактичній роботі численним літературним роботам. Найцікавіші літературні доробки використовуватимемо у сценаріях акцій та телевізійних програм для дітей і юнацтва.

У ДСНС України у Житомирській області

Последнее изменение Вторник, 28/11/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework