Прокуратурою Житомирщини спільно із Національною поліцією та Службою безпеки викрито податківця під час одержання неправомірної вигоди

  Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вимагання неправомірної вигоди працівником Головного управління Державної фіскальної служби в Житомирській області, за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

  У вівторок, 28 листопада 2017 року, під час проведення слідчих дій, прокуратурою області спільно із регіональними Управлінням Служби безпеки України та Головним управлінням Нацполіції у приміщенні одного з ресторанів м. Житомир податківця затримано під час одержання ним неправомірної вигоди на суму 10 тис грн.

  Інспектор вимагав у підприємця області таку суму грошової винагороди за не притягнення до відповідальності за виявлені порушення у сфері оподаткування.

  Неправомірну вигоду вилучено.

  Наразі проводяться невідкладні слідчі та процесуальні дії. Досудове розслідування проводить слідче управління Головного Управління Нацполіції в Житомирській області.

IMG 5710

  Довідково: санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 

Последнее изменение Вторник, 28/11/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework