У ЖДУ ярмаркували, аби зібрати кошти на піщану анімацію для Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату

  Напередодні Міжнародного дня інвалідів на другому поверсі Житомирського державного університету імені Івана Франка відбувся Благодійний ярмарок, на якому дітки з КНЗ "Житомирська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат" пропонували свої вироби.

   Про це повідомляє прес-центр ЖДУ.

  Випічка, солодощі, медові пряники-сердечка в глазурі, апетитні кекси, ніжно жовті їстівні троянди, прикраси, брелоки, серветки, кумедні іграшки, обереги, підставки, дощечки, домовички, сувеніри, елементи декору та арт-роботи - усе це витвори діток з обмеженими можливостями, які відповідально підійшли до підготовки і запропонували надзвичайно широкий асортимент на будь-які смаки та вподобання. Побачивши таке, франківці-благодійники активно купували вподобані вироби за вказаною вартістю, або вищою; просто вкидали кошти у скриньки та запрошували друзів приєднатись. На завершення ярмарку талановиті і натхненні франківці показали діткам концерт.

  За словами директорки Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Світлани Лесик, зібрані кошти підуть на придбання елементів для піщаної анімації. Саме вона допомагає реабілітуватися діткам з вадами розумового розвитку.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework